TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE (TCU)1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare (TCU)


Folosirea site-ului ADSEKO.COM (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite prin intermediul site-ului adseko.com), implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor de Utilizare expusi mai jos.

Folosirea site-ului ADSEKO.COM si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

ADSEKO.COM isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile de Utilizare oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.2. Scopul Termenilor si Conditiilor de Utilizare (TCU)

Scopul acestor Termeni si Conditii de Utilizare este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite prin intermediul site-ului ADSEKO.COM persoanelor fizice si/sau juridice in vederea publicarii pe site, Anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii.

Site-ul ADSEKO.COM contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, propietarul nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea.

Includerea legaturilor sau trimiterilor pe site-ul ADSEKO.COM este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar.

Intrucat propietarul nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe siturile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul ADSEKO.COM, utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

Intregul continut al site-ul ADSEKO.COM incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea site-ului si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor site-ul ADSEKO.COM, fiind protejate ca atare conform legii.
Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.3. Definitii

Termenii folositi in prezentul document vor avea urmatorul inteles:

Site-ul ADSEKO.COM , inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia.

Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul ADSEKO.COM nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza site-ul ADSEKO.COM fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile sau serviciile furnizate prin intermediul site-ul ADSEKO.COM, precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza servicii furnizate prin intermediul site-ul ADSEKO.COM

Admin. - Administratorul site-ul ADSEKO.COM

Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de propietar prin intermediul site-ul ADSEKO.COM cu privire la vanzarea sau inchirierea unui Produs.

Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin prezentul.

Termeni si Conditii de Utilizare - prevederile din acest document, care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii site-ul ADSEKO.COM, aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate de propietar prin intermediul site-ul ADSEKO.COM

Operatori - persoane special instruite de catre Admin. pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe site-ul ADSEKO.COM4. Aspecte Generale

Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe site-ul ADSEKO.COM, care sa contina datele reale de contact ale Utilizatorului, descrierea reala a produsului care face obiectul Anuntului, pretul.

Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile prezentului document, fiind pe deplin constient de faptul ca, in caz de nerespectare a acestora, poate fi tras la raspundere conform prevederilor acestuia.

Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.

Procedura postarii unui Anunt pe site-ul ADSEKO.COM este detaliata la sectiunea intitulata „Ajutor” de pe site-ul ADSEKO.COM

Valabilitatea unui anunt este de 60 zile cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.

Serviciile oferite de catre Furnizor respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.5. Drepturile si Obligatiile Admin. site-ul ADSEKO.COM

Admin. se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul site-ul ADSEKO.COM care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

Admin. se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea site-ul ADSEKO.COM sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe site-ul ADSEKO.COM de catre Admin. cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Admin. au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut si postat pe site-ul ADSEKO.COM

Admin. nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca site-ul ADSEKO.COM va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori.

Admin. nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlul si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

Admin. nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor sau partenerilor sai.

Admin. nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce fac obiectul Anuntului.

Admin. isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile de Utilizare in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Admin. ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Admin. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul site-ul ADSEKO.COM

Admin. are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. Deasemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Admin. sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Admin.

Admin. declara ca este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala legate de site-ul ADSEKO.COM, in afara Anunturilor publicate pe site de catre Utilizatori cu privire la care are un drept neexclusiv de utilizare/publicare in conditiile prevazute de prezentul document.

Admin. nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate.

Admin. nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.

Potrivit legislatiei in vigoare Admin. are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii site-ul ADSEKO.COM6. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile site-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document.

Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului sau ale unor terte persoane.

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de Admin. pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului catre Admin. spre publicare pe site-ul ADSEKO.COM prin alte mijloace, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile de Utilizare din prezentul document.

In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe site-ul ADSEKO.COM in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Admin. in acest sens.7. Verificarea/Moderarea Anunturilor

Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe site-ul ADSEKO.COM de catre Operatorii site-ului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte sau care nu respecta prevederile prezentului document (au un continut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori o baza de date care sa contina un numar cat mai mic de Anunturi eronate.

Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Produs.

Nu este permisa stergerea si republicarea anunturilor cu acelasi continut la un interval mai mic de 14 zile (termenul de reactualizare al unui anunt)

Un Anunt este valabil pentru un singur Produs. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care fac referire la mai multe Produse.

Nu pot fi publicate Anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Admin. (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Admin.).

Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului), cu exceptia produselor sigilate.

Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene, alcool si bauturi alcoolice, tigari si produse pe baza de tutun, servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare, bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de crima; bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana, bunuri inexistente, animale pe cale de disparitie, matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare; oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat; oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin internet; produse contrafacute sau replici; cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria Locuri de munca; materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde); muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala; lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma; servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare; produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante, organe umane; arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vânatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bâte, maciuci si bastoane telescopice); arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.


Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu produsul sau serviciul oferit)

Nu pot fi publicate anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.

Nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.

Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe site-ul ADSEKO.COM (inclusiv cele promovate), Operatorii site-ului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe site si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;

fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Pagina adseko.com

In cazul refuzarii Anuntului si stergerii acestuia de pe site-ul ADSEKO.COM, atunci Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Anuntul.

In situatia in care un anunt promovat este dezactivat de catre Furnizor, in urma verificarii, deoarece incalca Termenii si Conditiile de Utilizare ale site-ului ADSEKO.COM, Utilizatorul va primi in contul de pe site, credit echivalent cu pretul achitat pentru promovare. Acest credit va putea fi folosit doar pentru promovarea unuia sau mai multor anunturi, care respecta Termenii si Conditiile, pe site si nu poate fi returnat sub forma de bani. In cazul incalcarilor grave si repetate ale regulamentului si a legilor in vigoare Admin. isi rezerva dreptul de a nu restitui sumele respective.

In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Anuntul fara a remedia problemele semnalate, Admin isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la site-ul ADSEKO.COM in vederea postarii de noi Anunturi sau administrarii Anunturilor existente.

In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor de Utilizare, modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Anunturi care au fost incheiate intre Admin si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor de Utilizare anteriori.


In cazul in care un anunt promovat este raportat ca fiind expirat, iar daca din verificarile echipei de moderare reiese faptul ca obiectul/seriviciul din anunt nu mai este valabil, acesta va fi dezactivat, iar creditul serviciului de promovare nu se va restitui.8. Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, propietarul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii site-ul ADSEKO.COM si/sau completarii formularelor
disponibile pe site-ul ADSEKO.COM

Orice persoana care acceseaza site-ul ADSEKO.COM si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site-ul ADSEKO.COM, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre propietar prin intermediul site-ul ADSEKO.COM vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Admin prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Utilizatori Admin, precum si, in general, a administrarii relatiei Admin cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Admin, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe site-ul ADSEKO.COM vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Admin sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.9. Modificarile prezentului document

Admin isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare fara o notificare prealabila a Utilizatorului.
Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii de Utilizare.10. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul document, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie