ÎNTREBARI FRECVENTE
_____________________Cum poți publica un anunț pe ADSEKO.COM ?

Faceți clic pe dreptunghiul Verde " + ADAUGA ANUNT " și completați chestionarul cu informațiile solicitate. Toate câmpurile sunt obligatorii, cu excepția următoarelor domenii: video YouTube, video, Dailymotion și preț (sau cele care contin (Optional)).
Este indicat sa nu greșiți adresa de e-mail sau numărul de telefon, care permit utilizatorilor interesați să vă contacteze. Un e-mail pentru a confirma anunțul este trimis instantaneu. Echipa noastră editorială va valida anunțurile dvs. în termen de 24 de ore. Vei primi un e-mail de la echipa noastră, care va confirma validarea și publicarea anunțului.Trebuie să ma înregistrez pentru a Adauga anunțuri pe ADSEKO.COM ?


Crearea unui Cont de membru nu este necesară pentru a Adauga anunțuri pe ADSEKO.COM, dar este necesară pentru a simplifica gestionarea anunțurilor dvs., mai ales atunci când doriți să publicați mai multe anunțuri. Pentru a adauga primul anunț, numele, adresa de email, parola și numărul de telefon vor fi necesare la crearea unui anunț. Un e-mail de activare a contului va fi trimis automat. Vă rugăm să păstrați numele de utilizator și parola cu care ați creat contul dvs., acestea vor fi utile pentru a gestiona anunțurile dumneavoastra.

Firmele si Persoanele Autorizate pot crea un "Cont PRO" care va ajuta la crearea propiului magazin online "MAGAZIN PRO" (http://adseko.com/magazine_pro.php) unde puteți să promovați datele FIRMEI DVS. (numele, adresa, descrierea activitati dvs., programul, site-ul si toate datele firmei dvs.).
Dupa crearea unui Cont PRO, pentru ca Anunturile dvs. sa apara in pagina Magazinului dvs. PRO trebuie intrați in Contul dvs. PRO, pe "Magazinul meu PRO" si sa complectați cu datele Firmei dvs. (vezi exp: http://adseko.com/Tienda-3-Bucuresti-Ilfov-Materiale-Constructii-Amenajari-ROMTEHNOCHIM.htm)

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie