Publicitate

Anunt publicat de

Super Oferta ! Vand Vila Spatioasa Duplex

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Vila duplex in Magurele cu 4 camere 2 bai si sup utila 120mp. Situata intr-o zona linistita la 1,5 km de centrul orasului, proprietatea reprezinta o oportunitate pentru cine isi doreste o casa de calitate la un pret avantajos.
Este compusa din parter, etaj si pod pentru depozitare. La parter se afla un hol continuat de un living spatios, bucatarie si baie.
La etaj se urca pe o scara imbracata in lemn masiv de stejar si se afla trei dormitoare luminoase si o baie dotata cu cada.
Casa a fost construita in 2010 de proprietari si are finisaje de calitate superioara respectiv ferestre tripan, usa intrare din lemn masiv, parchet si gresie italiana.
Terenul aferent duplexului este de 250 mp. Pret : 63.000 Euro, accepta credit

Intra 'Aici si Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de contact

Autex-imob
N° mag. : 1

Gestionarea anuntului

Statisticile anuntului

Vizualizari : 4547
Ultima vizita : 18/10 la 19:28
Referinta : 63
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie