Anunt publicat de

TERACAPITAL

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Vânzare sau închiriere garsoniere, apartamente, case, terenuri, spații comerciale, hale industriale, depozite si clădiri de birouri,
Oferte imobiliare pe www.teracapital.ro


TERACAPITAL este o agenție imobiliară înființată în anul 2008 care activează pe piața imobiliară din Alba Iulia. De atunci și până astăzi agenția noastră a intermediat numeroase tranzacții imobiliare, astfel că am dobândit o vastă experiență în domeniul imobiliar. Am oferit soluții clienților noștri în toate domeniile sectorului imobiliar pornind de la vânzarea sau cumpărarea de garsoniere, apartamente, case și terenuri până la consultanță în afaceri cu spații comerciale, hale industriale și clădiri pentru birouri.

Lasă experții să negocieze pentru tine

Profesionalism - Echipa noastră analizează cu atenție toate aspectele privind cererea de cumpărare sau oferta de vânzare a fiecărui client cumpărător, vânzător sau investitor pentru ca în cel mai scurt timp să vă punem la dispoziție cele mai bune soluții.

Calitate - Știm foarte bine că găsirea unei proprietăți generează consum de timp, energie și bani. Tocmai de aceea prin apelarea la serviciile agenției TERACAPITAL veți face economii la toate cele trei capitole, astfel că întreg procesul de cumpărare devine o experiență plăcută.

Dedicatie - Ne place ceea ce facem, dovadă o reprezintă cei nouă ani de activitate pe piața imobiliară din Alba Iulia. Suntem implicați în această activitate și devotați clienților noștri care doresc să vândă, să cumpere, să închirieze sau să investească pe piața imobiliară din Alba Iulia.

Intra 'Aici si Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de contact

TERACAPITAL

Gestionarea anuntului

Statisticile anuntului

Vizualizari : 2516
Ultima vizita : 07/11 la 02:10
Referinta : 1409
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie