Vila si teren in Savarsin intr-o zona superba (jud. Arad)

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Vila pe doua nivele (90 mp pe nivel) constructie 2005, 5 dormitoare, living (45 mp), bucatarie, 2 bai, scara interioara din lemn, complet mobilata, centrala termica cu lemne, boiler electric, hidrofor, fosa ecologica, TV cablu Digi. Canalizarea este pe strada se poate racorda oricand. Constructia se afla pe un teren cu suprafata de 4000 mp cu o deschidere de 22 m situat vis a vis de Domeniul Casei Regale a Romaniei de la Savarsin. Pe teren se afla o livada de pomi fructiferi pe rod, faneata si aprox. 300 mp de padure care este populata de caprioare. Pentru detalii, vizionarea proprietatii, prezentarea proiectului, autorizatiilor de construire si negocierea pretului va rog sa sunati la nr. de telefon si d-nul Alexandru Radulescu va va furniza toate informatiile.

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

Alexandru Radulescu

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 3180
Ultima vizita : 21/09 la 14:02
Referinta : 646
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie