SOUNDBAR PROFESIONAL 2.1 IMEO1/B

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Soundbar profesional cu design subtire si elegant ce include toate functiile necesare pentru extinderea oricarui sistem audiovizual cu un sunet impresionant. Este potrivit pentru sali de clasa, sali de prezentari sau de intalniri, unde poate fi utilizat si instalat in combinatie cu ecrane, table inteligente sau proiectoare. Include doua drivere de frecventa inalta de 1,75'', cu o putere RMS de 15 W, si doua drivere de frecventa joasa de 2.5'' cu o putere RMS de 30 Watt, rezultand o putere toatal de 60 W RMS. Amplificatorul Class-D integrat ofera o reproducere clara a sunetului, cu un raspuns uimitor de frecventa joasa. Presetarile DSP selectabile ofera optimizare pentru aplicatii precum prezentari, redare muzica sau videoclipuri. Diferitele posibilitati de intrare precum intrarea de linie neechilibrata, intrarea HDMI (ARC) sau SPDIF (optica si coaxiala) permit compatibilitatea cu o varietate mare de surse de intrare, in timp ce tehnologia Bluetooth integrata permite conexiuni wireless cu dispozitive portabile. Frecventa de raspuns: 40 Hz - 20 kHz. Dimensiuni: 1000 x 60.8 x 111.3 mm (W x H x D) - fara suport; 1000 x 60.8 x 134.3 mm (W x H x D) - cu suport. Greutate: 3.6 kg. Culoare: negru.

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

RomAudioVideo

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 1832
Ultima vizita : 19/09 la 16:52
Referinta : 5100
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie