Suport video wall curbat BT8374

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Sistem pentru montarea video wall-urilor in configuratii curbate. BT8374 este o solutie de montare mobila (pe roti) cu un design universal potrivita pentru toate dipurile de ecrane video wall de la 42'' la 70''. Parte a gamei System X, BT8374 este usor si totusi incredibil de rezistent, are o calitate estetica high-end si ofera caracteristici importante de economisire a timpului, cum ar fi microreglaj in 8 puncte, conectori unghiulari integrati si un distantier universal pentru ecrane pentru a accelera procesul de instalare. Greutate maxima suportata: 50 kg/ display. Ajustare unghiuri: +/- 45°. Compatibilitate VESA: de la 200 x 200 pana la 600 x 400 mm.

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

RomAudioVideo

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 2214
Ultima vizita : 19/10 la 20:49
Referinta : 5019
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie