Amplificator Public Address Audac COM104

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Amplificator PA 40W/100V, clasa D, usor de instalat/ utilizat. O intrare de linie stereo permite conexiunea pentru o varietate larga de surse audio, cum ar fi playere media, tunere radio, playere audio pe internet etc. O intrare microfon/linie echilibrata permite conectarea unui microfon pentru anunturi cu compatibilitate pentru microfoanele condensatoare utilizand sursa de alimentare fantoma integrats (15V). COM104 este un dispozitiv de masa, in timp ce montarea intr-un rack de echipamente de 10,5 ''sau 19'' este posibila utilizand un set de montare optional (MBS310). Dimensiuni: 217.5 x 43.7 x 300 mm (W x H x D). Greutate: 3kg.

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

RomAudioVideo

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 1988
Ultima vizita : 04/08 la 08:24
Referinta : 4975
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie