Vand duplex zona linistita

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Constructor vand parte de duplex intr-o zona aerisita din Floresti, situat pe str Tautiului, la marginea padurii. Are o suprafata utila de cca 130 mp + 35 mp garaj, este dispus pe 3 nivele: D+P+M . Demisolul este compus din 1 garaj, 1 hol de acces si casa scarii, parterul este format din: 1 living cu iesire in gradina si terasa, 1 bucatarie, 1 baie de serviciu si hol. Mansarda dispune de 3 dormitoare generoase, dormitorul matrimonial fiind prevazut cu baie proprie, 1 debara, 1 baie si hol. Casa se preda la stadiul semifinisat, cu geamuri termoizolante din profil PVC, instalatii trase pe pozitie, usa intrare metalica, curte amenajata, Suprafata terenului este de 300 mp. Termen de finalizare a lucrarilor mai 2017. Pentru predare la stadiul finisat pretul este de 85.000 euro.

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

Anca

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 1848
Ultima vizita : 19/10 la 12:42
Referinta : 482
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie