Anunt publicat de

MANAGER SISTEM EVACUARE VX-3004

×

Informatii generale

Descriere Anunt

VX-3004F este un dispozitiv proiectat pentru a controla anunțurile de evacuare vocală ale sistemului TOA VX-3000. Dispune de terminale de intrare audio și poate emite semnale audio la liniile de difuzoare atunci când modulele de amplificare opționale sunt montate. Compatibil cu rețeaua, sistemul poate fi configurat într-un aranjament distribuit. Indicatori care arată stările, cum sunt starea de eroare și starea semnalului amplificatorului, sunt prevăzuți. Are 4 canale de ieșire pentru difuzoare, fiecare dintre acestea fiind prevăzută cu linii A și B pentru a permite dublarea liniilor difuzoarelor. Un total de 4 module de amplificare pot fi montate (1-zonă - 1 amplifivcator, 4 zone AB sau 3 zone AB + amplificator stand-by). Pentru că VX-3004F este echipat cu terminal de intrare/ieșire pentru amplificator stand-by, amplificatorul stand-by, atunci când este montat, poate fi partajat între unitățile VX-3000F.

Distribuie pe Twitter  

Intra 'Aici si Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

RomAudioVideo

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 938
Ultima vizita : 19/02 la 21:40
Referinta : 4633
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie