Aparate de taiere cu plasma

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Pe site-ul nostru DETOP.RO veti gasi acum toate sculele de care aveti nevoie de la aparate de taiere cu plasma la aparate de sudura si generatoare electrice.

Contact: http://scule.detop.ro/Aparate-de-sudura/Aparate-de-taiere-cu-plasma.html

Aparate de taiere cu plasma - Produse performante pentru taieri de precizie Pentru productivitate maxima, folositi aparate de taiere cu plasma recomandate pentru taierea oricarui material conductiv: otel, otel inox, cupru, aluminiu. Le puteti utiliza pentru grosimi ce variaza intre 10 si 50 mm. Fie ca va doriti un sistem profesional de taiere manuala sau o perforare mecanizata, maximizati-va timpul de taiere cu aparate de taiere cu plasma usor de folosit, cu costuri reduse de functionare.

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

Detop
N° mag. : Detop

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 3979
Ultima vizita : 28/07 la 02:30
Referinta : 414
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie