SIGURANŢĂ LA UN CLICK DISTANŢĂ în magazinul online IAŞISTING!

×

Informatii generale

Descriere Anunt

NOU în magazinul online IAȘISTING (http://www.iasisting.ro/magazin-online/), veți găsi o multitudine de produse şi accesorii necesare desfăşurării în siguranţă a activităţilor. Puteţi viziona, selecta şi comanda cu minimum de efort produse precum:
- Stingătoare
- Hidranți
- Echipamente individuale de protecție
- Echipamente PSI
- Materiale propagandă vizuală
COMANDĂ ACUM!
Detalii puteţi obţine la telefon 0232/237 515, comercial@iasisting.ro, sau la punctul de lucru al firmei din Iaşi, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10.

Iaşisting Grup oferă cea mai diversificată gamă de produse şi servicii din domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, precum şi a situaţiilor de urgenţă din zona Moldovei. Cu o experienţă de 17 ani, Iaşisting Grup vine cu o ofertă personalizată pentru fiecare client, în funcţie de tipul de activităţi desfăşurate.

Atât persoanele fizice, cât şi cele juridice desfăşoară zilnic activităţi care presupun aplicarea măsurilor specifice de siguranţă. Nu doar mediul de lucru este predispus accidentelor de muncă. Spaţiul casnic prezintă, de asemenea, astfel de pericole, în derularea acţiunilor de zi cu zi (lucrări de curăţenie, amenajare, reparaţii/construcţii şamd).

În acest sens ne-am extins recent spaţiul de comercializare cu noul magazin online unde pot fi vizualizate cu uşurinţă o multitudine de produse şi accesorii necesare desfăşurării în siguranţă a activităţilor cu potenţial periculos, indiferent de tipul acestora.

Iaşisting pune siguranţa dumneavoastră pe primul loc!

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

Iasisting

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 2590
Ultima vizita : 12/07 la 15:09
Referinta : 401
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie