Solicit angajare,sofer tir pe comunitate

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Sofer tir cu vechime 17 ani pe comunitate,in EU-vest,inclusiv pe Scandinavia,fara Anglia, SOLICIT ANGAJARE. Cunosc: engleza,germana,franceza si italiana 80-90%[scris-vorbit],am studii superioare in domeniul auto. Am o varsta,dar perfect apt de munca[vin acum de pe comunitare,la prelata]. Am actele complete,valabile la zi. Ofer si cer seriozitare,corectitudina,sinceritate si plata in intregime si la timp a salariului. Sant din Sibiu si caut angajare in zona sau limitrof. Disponibil imediat dupa contact si intelegere.Relatii suplimentare si contact la tel.:0758/588.522 sau 0754/84.60.56-Sandu. Multumesc anticipat celor care ma vor contacta !

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

Sandu Constantinescu

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 4436
Ultima vizita : 16/10 la 03:34
Referinta : 2797
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie