Urgent vand apartament

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Apartament cu 2 camere, transformat in 3, in regim decomandat, 58mp utili. Blocul este construit in 1980, dupa cutremurul din 1977, ridicat pe structura de beton. Apartamentul se afla la etajul 10,iar deasupra se afla etaj tehnic si uscatorie. Actele proprietatii sunt in regula, administratia este la zi cu platile catre furnizori, vecinii sunt linistiti si civilizati,scara este impecabila, liftul modernizat in 2016, terasa nu are probleme fiind refacuta in 2005 si dublata in 2013. Apartament reabilitat personal in 2010. Centre comerciale: Auchan, Billa, Kaufland. La 300m de parc si piata Moghiorosi. In spatele blocului Scoala generala nr 205. Viitoare statie de metrou. Pret negociabil.

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

Bianca

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 7100
Ultima vizita : 18/04 la 23:47
Referinta : 2309
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie