Anunt publicat de

Apartament 4 camere decomandat Cetate -'Detunata

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Vand (schimb ) apartament compus din 4 camere, un salon , o bucatarie, doua bai , un hol , doua camari , doua dresinguri in suprafata utila de 80 mp.Apartamentul se afla la parterul unui bloc cu patru etaje in cartierul Cetate ,strada Detunata. Dispune de centrala termica, usa metalica la intrare usi noi de lemn la interior,tamplarie PVC cu geam termopan ,rolete exterioare din plastic albe, loc de parcare platit .Apartamentul se afla in apropiere de statii de autobuz si la 3 minute de magazine mari cunoscute : Kaufland,Pepco,Profi, Altex , Deichmann. Este pretabil si pentru spatiu comercial , birouri deoarece are deschidere la ambele parti.ale blocului. Se accepta plata in 3 rate. Interesati si de un eventual schimb cu 2 camere sau casa la tara plus diferenta. Merita vazut.Multumesc.

Distribuie pe Twitter  

Intra 'Aici si Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

Dorin

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 6353
Ultima vizita : 10/05 la 02:51
Referinta : 2228
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie