Solicit angajare,sofer tir pe comunitate,cu tur-retur.

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Sofer profesionist cu vechime pe comunitate,in Europa de vest,fara Anglia,inclusiv pe Scandinavia,SOLICIT ANGAJARE. Doresc aceeasi zona,fara Anglia si Norvegia. Cunosc:engleza,germana,franceza si italiana 80-90%[scris-vorbit] si cerintele Europei de vest[vin acum de pe comunitate]. Am o varsta,dar perfect apt de munca. Am actele complete,la zi,valabile. Ofer si cer: seriozitate,corectitudine,sinceritate si plata in intregime si la timp a salariului. Disponibil incepand cu 01 iulie 2017. Sant din Sibiu si as dori angajarea tot in zona. Am studii in domeniul auto. Relatii la tel. : 0758/588.522 sau 0758/111.093 sau +49.163/150.95.46 - Sandu Constantinescu. Multumesc anticipat !

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

Sandu Constantinescu

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 6237
Ultima vizita : 31/07 la 01:19
Referinta : 1961
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie