În domeniul proprietăţilor imobiliare in Bulgaria

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Biroul nostru oferă consiliere juridică pentru clienţi bulgari şi străini care activează pe piaţa bulgară. Noi lucrăm în cazuri nu numai din sectorul privat, ci şi din cel public, fiind mereu concentraţi ca clientul nostru să primească cel mai bun posibil sfat. Asistenţa juridică oferită de noi include elaborarea proiectelor de contracte, antecontracte, contracte finale, asistenţă în negocieri de vânzare-cumpărare, elaborarea documentelor, consilii juridice amănunţite în cazul litigiilor apărute precum şi reprezentanţă în procese dezbătute în instanţă. Avocaţii Biroului sunt specialişti în domeniul fiscal şi financiar care constituie un element de importanţă pentru afacerile cu proprietăţi imobiliare. Avocaţii au de asemenea şi cunoştinţe aprofundate în domeniul regulării şi înstrăinării. Achiziţia, vânzarea şi gestionarea imobiliarelor necesită concentrarea profesională pe problemele legate de impozite. Unele dintre problemele de care ne ocupăm sunt cele din domeniul TVA, impozite pe profit şi pe venit.
De asemenea, noi vă putem ajuta cu sfaturile corecte pentru optimizarea cheltuielilor.

e-mail: d_marinow71@abv.bg
http://www.avocatinbulgaria.com/
Telefoane : Viber, WhatsApp 0744221138; 0767159717; 00359877108946

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

Denislav Marinov

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 3663
Ultima vizita : 25/07 la 21:05
Referinta : 1875
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie