Vand Cabana cu vie altoi si pomi fructiferi

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Vand Cabana cu vie altoi si pomi fructiferi, terenul este situat in Dealul Viilor la Ineu pe rindul unu, drumul este asfaltat.

Terenul are suprafatza de 2045 din care 19 ari vie-riesling, ceasla, mustafer, delevar izabela [putina] si pomi fructiferi ciresi, visini, meri, peri, piersici, nuci.

Dispune de un bazin mare cu apa ce se colecteaza de la burlan si trece prin sita in bazin.

CABANA este construita din piatra de vale la parter si lemn la etaj.
Are 2 terase deschise, una inchisa, are 4 incaperi-pivnita la nivelul solului, debara-camara, spatiu larg de intrare cu semineu pentru fripturi, o ciuperca pentru luat masa, etc.

La etaj are doua incaperi si terasa inchisa cu lambriuri, din care se urca in pod care e foarte luminat prin 3 geamuri si o usa care da spre o terasa deschisa si acoperita, unde se poate definitiva o camera la mansarda.

EXISTA LUMINATIE STRADALA SI SE POTA INTRODUCE CURENT DACA SE DORESTE DE LA STILP.

Cabana dispune de un peisaj foarte frumos si odihnitor, daca doriti mai multe informatii si fotografii va rugam sa va puneti in contact prin telefon sau email...

Va multumesc !

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

sofia

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 7815
Ultima vizita : 13/05 la 01:34
Referinta : 1528
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie