Dificultăți și confuzii în analiza gramaticală

×

Informatii generale

Descriere Anunt

teodor Capotă - Dificultăți și confuzii în analiza gramaticală. Teste și rezolvări, Elevii din clasele gimnaziale vor găsi astfel un instrument util pentru pregătirea examenului de capacitate și a probelor de admitere în liceu. de asemenea cartea poate oferi sugestii și soluții pentru elevii din licee care studiează o oră de limba română, dar și pentru cei care pregătesc examenul de bacalaureat, unde este prezentă o prbă lingvistică. Editura Dacia, Cluj Napoca, 2001, 160 pagini , 10 lei.


Prezentarea carti...

Cartea de fata se adreseaza unui public larg, cuprinzand pe toti aceia care intampina dificultati sau fac unele confuzii in exercitiul limbi romane, in special in analiza gramaticala.

Elevi din clasele gimnaziale vor gasi astfel un instrument util pentru pregatirea examenului de capacitate si a probelor de admitere in liceu.

Deasemenea cartea poate oferi sugestii si solutii pentru elevi din licee care studiaza o ora de limba romana, dar si pentru cei care pregatesc examenul de bacalaureat, unde este prezenta o proba de ligvistica.

Prin complexitatea ei cartea se adreseaza nu numai publicului scolar, ci tuturor acelora care doresc imbunatatirea propiei performante ligvistice.

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

Popa

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 3970
Ultima vizita : 19/06 la 19:52
Referinta : 1419
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie