Florian Bichir - Răfuieli în duh, 175 pagini, 10 lei

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Florian Bichir - Răfuieli în duh, Editura Agnos, Sibiu, 2008, 175 pagini, 10 lei.


Prezentarea cărții

Acest volum reprezinta publicistica din primul an de patriarhat , de la alegerea sa si exact pana in momentul in care s-a implinit un an. O spun ca la spovedanie: aceasta perioada a fost cea mai grea din viata mea, pentru ca multi asa-zisi prieteni mi-au intors spatele, m-au calomniat acuzandu-ma ca "am tradat". N-am tradat pe nimeni, am ales doar solutia cea mai buna pentru Biserica.
Volumul nu este unul al razbunarii, ci al punerilor la punct, al clarificarilor. Asta pentru ca in acest an, mai mult ca niciodata, Biserica si Intaistatatorul sau au fost supuse la un sir lung de calomnii, a unor actiuni concertate de defaimare. Sa dea bunul Dumnezeu sa nu mai fie nevoie de astfel de volume "polemice", cai avem atatea lucruri frumoase de scris despre Biserica. F. B.

„Drama lui Florian Bichir este că spune în gura mare, sau mă rog scrie cu majuscule, lucrurile pe care le şoptim pe la colţuri, că angajarea lui de partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe, aflat în unul dintre cei mai grei ani de păstorire a turmei lui Hristos din România, deranjează pe cei care de dragul propriilor profeţii ar vrea să piară Biserica“, consideră Constantin Necula.

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

Popa

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 3636
Ultima vizita : 18/09 la 17:45
Referinta : 1418
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie