Garsoniera

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Garsoniera pe care o propunem spre vanzare este disponibila intr-un imobil nou contruit Confort Urban Garoafei. Cu o suprafata utila de mp, garsoniera se vinde complet finisata, este bransata la toate utilitatile orasului si dispune de: centrala proprie, calorifere, usi interior, geam termopan cu tamplarie pvc-Veka, obiecte sanitare in baie, gresie, faianta-Spania, parchet import de 8mm,bonus mobila de la Noblisime.In vecinatatea sunt,piete, gradinite, scoali, magazine, centre comerciale. In plus, aveti asigurat un loc de parcare si T.V.A de 5% inclus in pret.
Pentru mai multe informatii despre acest imobil ne puteti contacta la tel: 0730831283-Nelu Parvulet , direct la Biroul De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator, strada SALAJ,NR. 363 de unde puteti programa o vizionare gratuita.

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

Parvulet Nelu

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 3501
Ultima vizita : 03/08 la 08:30
Referinta : 1319
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie