bicicleta fitness eliptica,marca DIADORA

×

Informatii generale

Descriere Anunt

Vind bicicleta fitness eliptica marca DIADORA, cumparata din ITALIA si folosita doar 1 luna de zile, deci este aproape noua si o vind la jumatate de pret, adica 800.ron
Rog si ofer seriozitate. Nu raspund la chemate cu numar privat.
Bicicleta fitness eliptica


Forma eliptică caracterizează mișcarea acestei practicanta extraordinare. Acesta generează o mișcare armonică care încorporează cele într-o multitudine de alte sporturi, în același timp, care reprezintă una dintre cele mai „complet și sunet, în general,“ de formare.

Deci, cu formare eliptice este implicat toti muschii corpului. Partea de jos a eliptic afecteaza toate grupele musculare ale picioarelor si fese, cu posibilitatea de a consolida partea din spate a coapsei merge înapoi; Din partea superioară a brațelor și munca în piept, împreună cu picioare.

Diadora de fitness oferă posibilitatea de a lua acasă unul dintre aceste instrumente uimitoare cu o gamă largă între diferite modele: de la cel mai greu, întotdeauna cu consola integrată, efortul de ajustare manuală, roțile de transport, etc, pentru a cele mai sofisticate programe de formare și efort de ajustare electrice computerizat.

Nu în ultimul rând, este bine să comenteze atractivitatea impunere a eliptică: netedă, liniștită și netedă a stimula următoarea sesiune pentru a face să vă simțiți mulțumit de forma sa perfectă.

Distribuie pe Twitter  

Intra aici si 'Adauga Anunt Gratuit' fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator..

Comentariu(i)

Nici un comentariu
Trebuie sa introduceti un titlu, sa comentati si sa adnotati anuntul Formatul adresei dvs. de e-mail este incorect Va multumim pentru comentariul dvs., echipa noastra il va valida atata timp cat respecta termenii si conditiile noastre de utilizare

Informatii de Contact

cristina

Gestionarea Anuntului

Optiunile Anuntului

Statisticile Anuntului

Vizualizari : 4853
Ultima vizita : 24/10 la 05:17
Referinta : 1125
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie în scopul îmbunătățirii conținutului nostru. Afla mai multe detalii.

Accept Cookie